Information med anledning av coronaviruset

Uppdaterat 11 juni 2020

·

Föreställningar på Påfågeln:

Mittiprickteatern planerar att spela föreställningar som vanligt under hösten 2020 på Påfågeln och vi anpassar publikantalet utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv.

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv för begränsning av smittspridning och vi utgår från att vår publik gör det samma.
Folkhälsomyndigheten uppmanar personer med symptom på luftvägsinfektion att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra. Det gäller även milda sjukdomssymptom.

Om du känner sjukdomssymptom är det möjligt att ändra din bokning – kontakta biljettkassan 08-15 33 12 eller Kulturbiljetter om biljetterna är köpta där.

·

Föreställningar på turné:

Mittiprickteatern planerar att spela föreställningar på turné som vanligt under hösten 2020 och arrangörer får anpassa publikantalet utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv.

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv för begränsning av smittspridning och vi utgår från att våra arrangörer och vår publik gör det samma.
Finns det ett avtal om bokad föreställning så ska ingånget avtal gälla. En arrangör som väljer att avboka en föreställning ska betala överenskommet pris enligt avtal, men vi är naturligtvis beredda att lösa den uppkomna situationen på bästa möjliga sätt och om möjligt hitta ett nytt datum för föreställningen.

Kontakta Anna Holmkvist, 08-15 33 12 eller anna[at]mittiprickteatern.se, vid frågor.

·


Folkhälsomyndighetens hemsida finns frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar.