Vi söker producent med säljansvar

Om Mittiprickteatern

Vi tar den uppväxande människan på allvar.
Vi har valt att spela för en ung publik för att ungdomar är vår framtid. Vi vill ge dem hopp och mod. Vi vill få dem att inse att de är viktiga, att deras tankar och känslor betyder något. Vi tror på teatern som ett redskap att upptäcka, förstå och förändra världen.
Vår verksamhet vilar på tre ben:
– Påfågeln – vår hemmascen som vi delar med Pantomimteatern – ligger på S:t Eriksgatan 84 och där spelar vi ungefär 100 föreställningar per år.
– Vår turnéverksamhet riktar sig till landets alla förskolor och skolor, samt till andra arrangörer som tex bibliotek och kulturhus. Vi spelar cirka 200 föreställningar per år på turné.
– Vår verksamhet i Rinkeby-Kista. I 14 år har vi arbetat med barn och unga i stadsdelen. Vi gör förstudier med förskolebarn, arbetar med elevers eget skapande och i vår sommarteaterverksamhet medverkar teaterns skådespelare samt barn och unga från området.

·

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Din arbetsplats är på vårt kontor, St Eriksgatan 84. Vi är fyra medarbetare, du blir den femte. Under ett år har vi också ungefär 20 projektanställda skådespelare, ljussättare, scenografer, kostymörer, kompositörer m.fl. som blir dina kollegor.

Som producent på Mittiprickteatern ansvarar du för försäljning av teaterns föreställningar på Påfågeln och turné. Du arbetar i nära samarbete med konstnärliga ledare, producent och övriga medarbetare.

Utbildning inom området och dokumenterad erfarenhet av arbete med försäljning är ett krav. Ett intresse för, och erfarenhet av, teater för barn & unga är en stor fördel. Erfarenhet av grafiskt arbete, bildbehandling, film, foto eller andra relaterade kunskaper är meriterande. Arbetet på Mittiprickteatern präglas i hög grad av en blandning mellan högt och lågt, du bör vara självgående i dina egna arbetsuppgifter och inte främmande för att arbeta hands-on tillsammans med dina kollegor. God samarbetsförmåga, prestigelös och flexibel är viktiga egenskaper för att du ska trivas på Mittiprickteatern.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med provanställning sex månader.
Vi önskar att du kan börja så snart som möjligt, dock senast 1 januari 2022.

·

Ansökan

Din ansökan med personligt brev och CV skickas per mail senast 18 oktober 2021 till info[a]mittiprickteatern.se

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Rolf S. Nielsen (konstnärlig ledare/producent), tel 0739 31 00 84